Hout&Herinnering

Hout&Herinnering

Houten herinneringskisten, foto en graveringen op hout
De zekerheden van https://houtenherinnering.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hout&Herinnering levert producten waar jij de mooiste herinneringen in of op kunt bewaren!
Wij zijn een klein bedrijf welke alle producten zelf fabriceren en met de hand afwerken.

Hout&Herinnering is opgericht in 2018 onder de naam Young Prints waarbij de houten herinneringskist een toevoeging was aan het assortiment van baby- en kinderartikelen. Omdat de houten producten meer in trek kwamen en we op een gegeven moment alleen nog maar Herinneringskisten met foto's of Houten Bewaarbundels maakten hebben we de keuze gemaakt om Young Prints om te dopen tot Hout&Herinnering.


Bekijk Manifest