By Marija Forever Young

By Marija Forever Young

Marija Nanninga, oprichtster en eigenaresse van Schoonheidssalon Marija Nanninga in Zoetermeer, maakte in 2003 via haar toenmalige werk bij een gerenommeerde kliniek in Den Haag voor het eerst kennis met de fantastische producten van ene Paloma Cohen. Paloma is Bio-Chemicus en runt in Parijs een eigen cosmetica laboratorium. Hier ontwikkelt zij al deccenia lang serums, crèmes en maskers voor het hoogste segment in de cosmetica. Vele grote wereldmerken behoren tot haar clientèle. Toen ik in de Haagse kliniek deze producten voor haar cliënten gebruikte, raakte ik enorm onder de indruk van de kwaliteit en werking. Ik zag onder haar handen de huid zichtbaar verbeteren. In September 2019 ging dan ook een lang gekoeste­­­rde wens van mij in vervulling; de ontwikkeling van een exclusief private label voor haar eigen schoonheidssalon. In nauwe samenwerking met het laboratorium van Paloma Cohen werden de eerste twee producten ontwikkeld en op de markt gebracht onder de naam BY MARIJA FOREVER YOUNG. Vanwege het enorme succes is het private label inmiddels uitgebreid naar 7 fantastische topklasse producten.
De zekerheden van https://www.bymarija.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest