WatchToCare

WatchToCare

WatchToCare is een 100% Nederlands bedrijf en al jaren dé specialist op gebied van handige en slimme GPS gerelateerde oplossingen. Je vindt bij ons de hoogst mogelijke kwaliteit en een Nederlandse klantenservice die bereikbaar is en die pas tevreden is als jij blij bent met je aankoop. Onze producten komen compleet geïnstalleerd, dus geen gedoe met zelf sim kaartjes kopen enz. Wij staan 100% achter onze producten en bieden 1 heel jaar garantie én krijg je ondersteuning zo lang het nodig is.
De zekerheden van https://watchtocare.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.