Kinderkleding Partytime

Kinderkleding Partytime

Voor de leukste kinderkleding ben je bij Kinderkleding Partytime aan het juiste adres. Bij ons vind je stoere jongens- en hippe meiden (outlet-merk) kleding van de bekendste merken voor de beste prijzen!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Al vanaf 2007 zijn wij actief in de verkoop van outlet kinderkleding. We zijn destijds begonnen met 1 persoon die thuisparty's gaf.
Dat doen we nog steeds, maar daarnaast hebben we sinds enkele jaren een mooie webshop waar je de leukste kleding voor de beste prijzen kunt shoppen. Steeds meer merken weten ons te vinden, waarvan we er een aantal zelfs exclusief bij ons kunnen aanbieden.

We doen er daarbij alles aan om onze klanten de beste shop-ervaring te bieden: zowel online als 'offline', op thuisparty's en evenementen. Vóór, tijdens en natuurlijk ook ná het shoppen, voor de beste service. Check de reviews en oordeel zelf!


Bekijk Manifest