Cable-Engineer.nl

Cable-Engineer.nl

Webshop voor "automotive" gereedschappen en componenten en gespecialiseerd in kabelverbindingen. Goede kwaliteit tegen scherpe tarieven voor bedrijven en particulieren.

CABLE-ENGINEER HELPS YOU TO CONNECT
voertuig kabel gereedschap kabelschoenen
De zekerheden van https://www.cable-engineer.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Cable-Engineer.nl is een Nederlandse webshop, gespecialiseerd in automotive kabelverbindingen en alles wat daar mee te maken heeft; van voertuigkabel tot kabelschoen en van ribbelbuis tot torpedo-zekeringen, alles voor het maken van automotive kabelverbindingen voor auto, motor, boot, vrachtwagen, tractor, caravan, aanhanger, quad en meer.
Cable-Engineer.nl is onderdeel van een grote (Nederlandse) specialist op het gebied van kabelbomen en technische producties voor automotive, machinebouw, robotica, aerospace en millitaire doeleinden. Hierdoor hebben wij de technische kennis en knowhow in huis om te helpen en dat doen we graag


Bekijk Manifest