MY Colorful Interior

MY Colorful Interior

Winkel en webshop in verf, decostuc, decoratieve woonaccessoires, betonlookverf en behang.
behang verf decoupage

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

"Wij zijn een winkel en webshop met een uitgebreid aanbod van verf, betonlookverf, schilder benodigdheden, deco stuc, creatieve accessoires voor schilderwerken, behang en woonaccessoires. Verfmerken van o.a.: Sigma - Histor One - Painting the Past - Vintage Paint - Stucco d'Or - Fusion Mineral Paint en Finess . Behangmerken o.a.: Arte - Eijffinger - Hooked on Walls - BN en Noordwand. Wij mengen meer dan 130.000 kleuren verf en zijn gespecialiseerd in betonlookverf en Decostuc. Onze Behangboeken en verfstalen mogen op zicht mee."
MY Colorful Interior is een zusterbedrijf van MY Industrial Interior.


Bekijk Manifest