Kliederspel
Webwinkel met producten en speelboxen voor Sensorisch spel en duurzaam open einde speelgoed. Voor thuis, bij opa en oma, binnen de opvang of op school.
duurzaam speelgoed sensorisch spel
De zekerheden van https://www.kliederspel.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn gek op sensorisch, sensopathisch spel, open einde materiaal, kleine werelden en loose parts. Waarom? Omdat de fantasie van kinderen oneindig is.

Hier willen wij graag op inspelen door speelgoed + producten aan te bieden die deze fantasie prikkelen.
Vaak weet je niet waar je moet beginnen, laat kliederspel.nl het einde zijn van je zoektocht en dompel je onder in de magische wereld van sensorisch spel.

Ons doel is het bieden van een complete zintuiglijke ervaring waarbij de fantasie + alle zintuigen worden geprikkeld. Zo kan je kindje even verdwalen en ontspannen in een fantasierijke wereld, en heb jij even een moment voor jezelf!


Bekijk Manifest