Logic Audio Cables

Logic Audio Cables

Logic Audio Cables - Voor al uw hifi audio kabels, instrumentenkabels en meer. Dealer van VIABLUE, Sommer Cable, Hicon en Neutrik.
De zekerheden van https://logic-audio.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Logic Audio Cables, ontstaan uit een hobby en liefde voor muziek.

Mijn naam is Jeroen en ik heb van jongs af aan een enorme interesse voor muziek en audioapparatuur. Regelmatig was ik aan het experimenteren met nieuwe luidsprekers, kabels en versterkers. Later ben ik zelf kabels gaan solderen met onderdelen welke ik bij diverse leveranciers inkocht.

Deze hobby is uitgegroeid tot een klein bedrijfje waar ik met name in de avonduren met veel passie de meest uiteenlopende audiokabels maak. In 2021 heb ik Logic Audio Cables als bedrijf ingeschreven bij de kamer van koophandel en ben ik dealer van o.a. Sommer Cable, Hicon en Viablue.


Bekijk Manifest