Flowee - Relax Your Senses

Flowee - Relax Your Senses

Sinds 2011 is Flowee dé Nederlandse specialist in spijkermatten. Bij ons vind je kleurrijke en kwalitatieve producten die een cadeau zijn voor jezelf. Ontdek Flowee en nodig jezelf uit om vaker en beter te ontspannen.
spijkermatten spijkermat kussens
De zekerheden van https://www.flowee.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Duurzaam ondernemen is voor ons ontzettend belangrijk. Daarnaast zijn we bij Flowee enorm klantgericht en denken we altijd mee in oplossingen. In onze collectie vind je alleen maar kwalitatieve, eerlijke producten. Zijn er vragen dan worden deze binnen 1 a 2 werkdagen altijd beantwoord. Flowee is al sinds 2011 hét Nederlandse merk spijkermatten.


Bekijk Manifest