WiproStore
WiproStore is uw elektronicaheld met oplossingen die het leven leuker, makkelijker en slimmer maken thuis of op vakantie. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste technologieën en de meest trendy items. Zoals ''smarthome'' producten die u kunt bedienen vanuit de telefoon. Of de alledaagse producten in of om uw woning.

WiproStore bestaat al meer dan 5 jaar en is begonnen als kleine retailer van een aantal producten. We zijn efficiënt stapsgewijs uitgegroeid tot een grote naam in de elektronica wereld.
Onze jong en multidisciplinaire team gelooft in een excellente klantenservice, dagelijks stellen wij alles in werking om jou als klant tevreden te maken en te houden.

Team WiproStore is superieur in het inkopen van hoogwaardige, betaalbare producten die we supersnel bij je thuis bezorgen! In onze collectie vind je wereldwijde merken kijk snel in onze webwinkel.
De zekerheden van https://www.wiprostore.nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.