WebshopmaxNl

WebshopmaxNl

Webshopmax.nl is een onderneming gevestigd in de Achterhoek, waar gastvrijheid en klantvriendelijkheid voorop staan. Wij zijn tevreden als u dat ook bent. Wij speuren het internet af om leuke nieuwe artikelen te importeren en vervolgens goedkoop aan te bieden. Alle artikelen zijn opgeslagen in ons eigen magazijn. Eerst door ons zelf gezien en beoordeeld, voordat ze de verkoop ingaan. Niet tevreden is geld terug!
Op naar een prettige samenwerking!
De zekerheden van https://www.webshopmax.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.