Bloemetje Bezorgen

Bloemetje Bezorgen

Bloemetje Bezorgen is jouw lokale bloemist. We zijn een verzameling van lokale bloemisten, verspreid door het hele land. We bezorgen dagverse bloemen, snel en veilig bij je thuis. We bezorgen in heel Nederland.
De zekerheden van https://bloemetjebezorgen.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bloemetje Bezorgen is opgericht om lokale bloemisten te helpen online goed zichtbaar te zijn. We werken zoveel mogelijk samen met 1 lokale bloemist in een stad/dorp, zodat jij weet bij wie je bestelt.


Bekijk Manifest