De Natuurlijke Kapper

De Natuurlijke Kapper

De Natuurlijke Kapper doet het allemaal misschien anders dan dat je gewend bent……

De Natuurlijke Kapper is geen traditionele kapsalon maar een natuurlijke haarverzorgingssalon. Dit wil zeggen dat er een natuurlijke en milieubewuste visie is met focus op haar- en hoofdhuidverzorging. Zo wordt er bijvoorbeeld niet gewerkt met de standaard synthetische en chemische producten (welke vaak schadelijk zijn voor haar, mens, dier en milieu), maar met natuurlijke zoals planten, kruiden en oliën en natuurlijke verzorgingsproducten zonder “troep”. Alle producten en plantaardige haarkleuringen zijn 100% natuurlijk en bevatten geen schadelijke stoffen. Uiteindelijk zal het gebruik van natuurlijke producten en de juiste verzorging van het haar en hoofdhuid resulteren in een mooie gezonde glanzende haardos, waardoor jijzelf ook helemaal zal stralen. Omdat we alleen natuurlijk werken zijn er geen chemische geuren in de salon te vinden. Wél ruik je de essentiële oliën en andere geuren van de gebruikte natuurlijke producten zoals bijvoorbeeld de aardse geur van plantenpoeders.

Als mensen kiezen voor een natuurkapper is dat vaak een zeer bewuste keuze. Vaak zijn dit mensen met gezondheidsproblemen, maar ook mensen die niet meer in aanraking willen komen met schadelijke stoffen, mensen die herstellend zijn van een chemobehandeling, milieubewuste mannen en vrouwen, dames en heren met een gevoelige hoofdhuid of een allergie hebben voor chemische stoffen, zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. Je kunt bij mij terecht voor plantaardige haarkleuringen, haarverbetering, haarherstellende behandelingen en het behandelen haar- en hoofdhuidproblemen. Ervaar wat mooie en natuurlijke producten voor ons kunnen betekenen en stop met het gebruiken van allerlei synthetische en chemische producten.

De natuur heeft ons zoveel moois te bieden!
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.