Padelloods.com

Padelloods.com

Padelloods.com is een onderdeel van Deventer Padel. Eigenaar Bob Dubbe runt vanaf 2017 zijn eigen fysieke padel locatie in Deventer, inclusief padelshop. In 2020 is hier een vestiging bij gekomen in Apeldoorn. Doordat hij en zijn collega’s hun volledige mindset op padel hebben staan, kunnen ze je op professionele wijze helpen met jouw zoektocht naar het perfecte racket.
De zekerheden van https://padelloods.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.