Andis Nederland

Andis Nederland

Dit is de officiële Brandstore van Andis Nederland. Je vind hier altijd als eerste de introductie van nieuwe modellen, info etc.
Andis produceert al meer dan 95 jaar hoogwaardige producten voor kapperszaken en barbieren. Andis wil graag een bijdrage leveren aan het succes van deze professionals.
De juiste apparatuur kan een groot verschil maken en met onze producten willen wij bijdragen, zodat u de meest optimale resultaten kunt behalen.
Onze missie is om een verschil te maken en de beste tools in de branche te leveren. Wij geloven dat wij de mensen hebben die dit kunnen realiseren. Eén van de kernwaarden is dan ook “Perfectie”, nooit genoegen nemen met goed genoeg!
De zekerheden van https://www.andis.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest