Matchy Musthaves

Matchy Musthaves

Matchy Musthaves is dé plek om trendy kleding en accessoires te shoppen. Je vind hier alle stijlen en kleuren volgens de laatste modetrends. En dat allemaal met lage prijzen. Hoe fijn is dat! 

In onze webshop vind je ook de trendy collectie van Love Ibiza met haaraccessoires en sieraden. Geïnspireerd door de sfeer, de kleurrijke stijl en de vrijheid die het eiland uitstraalt. En laat dat nu precies de sfeer zijn waar wij ook van houden!

Dit maakt het shoppen bij Matchy nóg leuker:


✓ Snelle verzending 

✓ Boven de €50 gratis verzending! 

✓ Achteraf betalen met Klarna

✓ Niet goed? Geld terug!
De zekerheden van https://www.matchymusthaves.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest