Properliquids.com

Properliquids.com

De nr. 1 website van Nederland voor al je Lithofin steen en kunststeen onderhoudsartikelen.
De zekerheden van https://www.properliquids.com
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Als internetondernemer weten we hoe belangrijk het is om een goede beoordeling van onze klanten te krijgen. Het is dan ook vaak mond op mond reclame die ervoor zorgt dat klanten je webwinkel direct bezoeken en vinden wat ze nodig hebben. Properliquids heeft al ruim 17 jaar ervaring in e-commerce en werkt al sinds 2005 samen met onze leverancier om klanten te voorzien van de beste producten voor het reinigen van en polijsten van steen. We hebben hierbij ook gekozen voor het merk Lithofin, die marktleider in europa is voor de levering van kwalitatieve consumenten producten voor het dagelijks en periodiek onderhouden van steen.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.