Inktentonervoordeel

Inktentonervoordeel

Doordat we rechtstreeks van de fabriek worden beleverd hebben we zowat alle printcartridges en Toners die op onze site staan in voorraad of uiterlijk leverbaar in 48 uur direct vanuit onze centrale magazijnen.

Onze site is een verlengstuk van een productiefabriek van Inkt en tonerproducten die al meer dan 25 jaar ervaring heeft in deze producten.

Er zijn diverse voordeelpakketten samengesteld tegen zeer lage prijzen. Kijk eerst bij de pagina Aanbiedingen of uw voordeelpakket er al bijstaat.

Alle producten worden nieuw geproduceerd in Europa en voorzien van de originele printchip en 2 jaar garantie. Het zijn dus geen gerecycleerde patronen en toners!

U kunt bij ons terecht voor de meeste grote maar ook minder bekende merken.

Met Inktentonervoordeel.nl bespaart u op uw inktpatronen en tonercartridges en geniet u van de onweerstaanbare prijzen! Besparingen van wel 40 tot 60%!
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.