Wastoren®
Met de wasmachine kasten van Wastoren® kun jij jouw eigen washok inrichten. Een modulair kastsysteem geschikt voor een grote of kleine wasruimte. Alleen bij Wastoren® vind je 100% veilige wasmachine kasten. Als enige in Europe veilig gekeurd! Stel online je eigen opstelling samen.
De ideale wasmachine kast Nooit meer bukkend de was doen Trillingabsorberend
De zekerheden van https://www.wastoren.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij Wastoren® hebben wij als doel om zoveel mogelijk huishoudens blij te maken met een mooie, functionele en veilige ruimte voor hun wasmachine en droger. Een plek waar de machines veilig verhoogd of opgestapeld kunnen worden. Met ons modulair kastensysteem kun je voor (bijna) elke ruimte een geschikte oplossing samenstellen. Wij staan voor kwaliteit en service en zetten daarom altijd alles op alles om ervoor te zorgen dat je als klant 100% tevreden bij ons bent.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.