Lionstyle | Unieke designs & speciale momenten

Lionstyle | Unieke designs & speciale momenten

De speciale momenten in het leven verdienen meer dan kant-en-klare producten. Dat is ons motto.
Wij bieden een variërend assortiment aan met daarin:
– Home & Living producten
– Asseccoires
– Geschenken
– Gepersonaliseerd producten (deels of volledig met eigen ontwerp)
– Dameskleding
– Herenkleding
– Kinderkleding.

Alle producten voorzien van een uniek ontwerp exclusief bij lionstyle.nl verkrijgbaar.
Daarnaast bieden we ook de unieke mogelijkheid om je ontwerp door ons te laten maken. Je kunt ons je wensen doorgeven en wij gaan voor je aan de slag om het perfecte product te ontwerpen en te bedrukken,. Ook voor bedrijven kunnen we producten voorzien van het logo en huisstijl. Vraag ons naar de mogelijkheden.
De zekerheden van https://www.lionstyle.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het verhaal achter Lionstyle
Een uit de hand gelopen hobby. Daar is het eigenlijk allemaal mee begonnen. Ik, Hugo van Leeuwen, ben met Lionstyle begonnen als een uitlaatklep voor mijn creatieve ideeën. Mijn loopbaan ben ik gestart als webdesigner en webdeveloper. het maken van logo’s tot complete websites en van animatie tot visitekaartjes. Allemaal fantastisch om te maken. Totdat ik in aanraking kwam met productdesign. Hoe tof is het als jouw design bij iemand in de woonkamer hangt of iemand jouw shirt draagt! Met het oprichten van Lionstyle heb ik mijn droom gerealiseerd.


Bekijk Manifest