Specific-Clothing

Specific-Clothing

Welkom op de website van Specific-Clothing! Bij ons vind je stoere T-shirts, hoodies en sweaters met een uniek design. Bovendien is al onze kleding fairtrade geproduceerd en compenseren wij de volledige CO2-uitstoot.
De zekerheden van https://specific-clothing.com/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het merk Specific-Clothing is een kledingmerk dat is opgericht in 2021 met als doel om duurzaam, diervriendelijk en maatschappelijk verantwoordelijk te ondernemen.
Het is een webshop met uitsluitend fairtrade geproduceerde biologische kleding van hoogwaardige kwaliteit.
Wanneer je bij ons een aankoop doet ben je er van verzekerd dat alle arbeiders in de productieketen een eerlijk loon hebben gekregen en op een verantwoorde manier gewerkt hebben. Daarnaast hebben wij als doel om alle CO2 te compenseren die is vrijgekomen bij de productie. Mocht de uitstoot lager zijn doneren wij het overige bedrag ( Tot €1 ) aan het Laos waterproject.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.