E-bike accu specialist

E-bike accu specialist

Wij van e-bikeaccuspecialist.nl zijn helemaal gek van fietsen en van techniek. Met de e-bike is er een nieuw tijdperk aangebroken waar fiets en techniek helemaal samen komen. Voor ouderen is het de extra kracht waardoor je zonder beperking mooie tochten kunt (blijven) rijden. Voor jongeren is de e-bike steeds vaker een mooi alternatief voor een brommer of scooter. Bij ons vindt je een uitgebreid assortiment e-bike accu’s en laders om jouw e-bike weer nieuw leven in te blazen.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.