Powders & Hazel

Powders & Hazel

Bij Powders and Hazel staat alles in het teken van slow and sustainable living en vooral van het genieten van de kleine dingen. De focus ligt op de eigenheid van de collectie. Niet opgaan in de massa, met items die iets puurs en unieks hebben. Hoe minder ruis, hoe meer je wordt teruggeworpen op de essentie. Dat is de kracht van eenvoud.

Je vindt hier minimalistische maar super stijlvolle items voor in huis, stationery en de leukste duurzame cadeautjes. De handgemaakte items zijn gemaakt van milieuvriendelijke en duurzame materialen en lokaal geproduceerd in samenwerking met een sociale werkplaats.
De zekerheden van https://www.powdersandhazel.nl
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.