Hana Comfort
Wij zijn Hana © en wij helpen jou beter slapen.

Wij geloven dat de wereld verbeteren begint bij een goede nachtrust. Hoe meer we leren over het gevaar van slaaptekort, hoe meer we realiseren dat goede slaap de sleutel is naar een gezonder leven, fijnere relaties en een veiligere maatschappij.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Goede nachtrust is geen luxe, maar een noodzaak
Sinds 2017 verkopen en produceren wij het meest kwalitatieve verzwaard textiel, die wetenschappelijk getest is, in België & Nederland. Ons doel is de epidemie van slaaptekort oplossen. Een nieuwe standaard creëren. Eentje waarbij jij voortaan de hele nacht doorslaapt, zónder gebruik van verslavende medicijnen met heftige bijwerkingen.
Waar staat HANA© voor? 100% Kwaliteit - 100% Wetenschap -100% Service


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.