Antiquariaat Artemis

Antiquariaat Artemis

Antiquariaat Artemis is ontstaan vanuit een levenslange passie voor boeken van twee echte bibliofielen.
Uit onze website spreekt onze eigen voorliefde voor oude jeugdboeken.
Voor volwassenen ligt het accent van de webshop op deze goud-van-oud jeugdboeken.
Daarnaast op het gebied van antroposofie, spiritualiteit, psychologie, zelfhulp, esoterie, filosofie, levensbeschouwing, gezondheid & welzijn.
Iedere dag worden er nieuwe aanwinsten toegevoegd! En soms valt ons oog op een boek dat misschien wel buiten de primaire focus valt, maar opvalt door een bijzondere editie, een prachtige illustratie, kortom de charme van een oud en gelezen boek.
Want zelfs de geur van een doorleefd boek kan een mooie herinnering losmaken.....
Wij delen graag de dingen die we zelf mooi, leuk of interessant vinden met u. Dat kan betekenen dat u genres mist. Dat is omdat wij geen boekengrootgrutter zijn, en keuzes moeten maken omdat opslag helaas niet oneindig rekbaar is.
U vindt bij ons dus geen strenge afbakening van onderwerpen, maar een gezellige plek om te neuzen naar net dat ene bijzondere boek.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest