Your Curves Your Size

Your Curves Your Size

Over Your Curves Your Size
Beenmode die je in de winkel of in andere webshops kan vinden, voldoet niet altijd aan de behoefte van elke vrouw. Een peervorm model, brede dijen of afwijkende lichaamslengte? wij geven been- en ondermode die afwijkt van de standaard confectiematen een nieuw elan met producten waarvan we de belangrijkste eigenschappen zéér hoog in het vaandel dragen: pasvorm en het draagcomfort.
Ons team heeft maandenlang gewerkt om een gamma van producten te selecteren en te ontwikkelen die een oplossing bieden voor jou “Curves” met een ongekende flexibiliteit en rekbaarheid. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, een lokale KMO met een uitstekende advies, verkoop en naverkoop service. Dus niet een zoveelste drop-shipper aanbieder maar een stevig in de Benelux verankerd bedrijf met een strategische voorraad van de aangeboden producten waardoor we een snelle levering garanderen.

De producten uit de YourCurvesYourSize collectie worden stuk voor stuk in Europa ontwikkeld en geproduceerd met de modernste technologische toepassingen. Door gebruik te maken van 360° rekbare garens of de unieke 3D weving passen de producten uit onze collectie gewoonweg perfect, zijn ultra comfortabel om te dragen en uitzonderlijk duurzaam.
Panty’s, Stay-ups, Kousen, Kniekousen, Sokjes, Slips & Shorts en smoothwear. Dit alles in een brede waaier van maten, prints en de keuze voor klassieke of speelse kleuren getoetst aan de gangbare modetrends.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.