E-woodproducts.be

E-woodproducts.be

E-woodproducts.be is een online winkel die gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige houten producten voor buiten, zoals tuinmeubelen, tuinhout, tuinhuizen, carports, poorten en speeltoestellen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en duurzaamheid en we streven ernaar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en hen te voorzien van esthetisch aantrekkelijke producten die lang meegaan. Wij zijn gevestigd in België en leveren onze producten aan klanten in België en Nederland.
De zekerheden van https://www.e-woodproducts.be/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.