Matrasbestellen.nl

Matrasbestellen.nl

Matrasbestellen is de grotere online beddenwinkel van Nederland. Tevens zijn wij in Haaksbergen geopend op afspraak voor u. Onze online beddenwinkel bied matrassen, boxspring matrassen en topdekmatrassen van de hoogste kwaliteit aan voor een eerlijke betaalbare prijs. Het maakt niet uit of het nu om een complete boxspringset gaat of om een goede matras, in de online winkel van Matrasbestellen vind u een uitgebreid assortiment slaapkamerartikelen welke aan al uw wensen voldoen.
En of u nu in Haaksbergen, Hengelo, Enschede, Almelo, Neede, Eibergen, Delden of ergens in Twente woont, komt u gerust langs op afspraak onze kwalitatieve goedkope matrassen, bedden of boxspring matrassen te testen en bekijken. De koffie staat voor uw klaar!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.