millebeau
Welkom in onze webshop, waar wij het beste op het gebied van interieur, lifestyle en cadeauartikelen binnen handbereik brengen. Onze zorgvuldig samengestelde selectie biedt een scala aan producten voor elke smaak, van minimalistisch chic tot gezellig bohemien.
De zekerheden van https://millebeau.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Laat je inspireren en blij maken door betaalbare, originele geschenken & trendy woonaccessoires! Met hier en daar een exclusiever item. Steeds leuk & ecologisch verpakt, vlot verstuurd en gevolgd door een klantenservice uitgevoerd met hart & ziel door me, myself and I.

Op zoek naar een leuke attentie, of interieur styling advies? Ook daar kan ik je bij helpen! Stuur even een berichtje of mail naar sales@moonmadestars.com.

Door een aankoop bij Moonmadestars te doen help je meteen ook de wereld wat groener te maken.

Liefs Hélène


Bekijk Manifest