Hip met Pit Creaties

Hip met Pit Creaties

Hip met Pit maakt gepersonaliseerde geschenken voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Dit kunnen geschenken zijn met stickers, gegraveerde of uit hout gesneden cadeaus, maar ook Op textiel bedrukken we naar wens teksten, logo’s en opdrukken. Service en Snelheid staan bij ons hoog in het vaandel. Als iets niet kan geven we dat ook zeker aan. Voor alle gelegenheden ook als we deze nog niet online hebben staan kunt u bij ons terecht en denken we graag Mee naar oplossingen en ideeën. We proberen dan ook voor iedere klant zo uniek en persoonlijk mogelijk te zijn. Neem dus ook gerust eens een kijkje op onze Socials en webshop: www.hipmetpitcreaties.be en schrijf je in op de nieuwsbrief Dan krijg ook jij vanaf volgende maand onze nieuwsbrief en krijg je al meteen korting op je eerst volgende bestelling.
De zekerheden van https://hipmetpitcreaties.be

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest