Mangoe Meubels B.V.

Mangoe Meubels B.V.

Bij Mangoe Meubels zijn we trots op het gebruik van mangohout in onze collectie. Mangohout is niet alleen mooi en duurzaam, maar ook milieuvriendelijk. Het hout wordt gewonnen uit mangobomen die geen vruchten meer produceren en anders zouden worden weggegooid. Door het gebruik van mangohout in onze meubels geven we deze bomen een tweede leven en dragen we bij aan een duurzamere wereld. Bovendien is mangohout van nature sterk en duurzaam, waardoor het een uitstekende keuze is voor meubels die lang meegaan. Bekijk onze collectie mangohouten meubels en ontdek de schoonheid en duurzaamheid van dit prachtige materiaal!
De zekerheden van https://mangoemeubels.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest