Aptiq
Aptiq b.v. is een Nederlands bedrijf dat stijlvolle en comfortabele werkplek-accessoires ontwikkelt, ontwerpt en verkoopt. Met als doel om een gezonde, inspirerende en creatievere werkomgeving thuis of op kantoor te creëren.

Aptiq biedt producten die passen in het interieur èn die bijdragen aan een beter werkhouding. Geen saaie en functionele producten, maar design-producten in een minimalistische Scandinavische look & feel. Zorgvuldig op elkaar afgestemd, qua kleuren, materialen en vormgeving. De Aptiq-collecties bieden inspiratie en een unieke kijk op thuiswerken. Het assortiment bestaat onder andere uit gekleurde toetsenborden, bureau-onderleggers, monitor en laptop-standaarden.
De zekerheden van https://www.aptiq.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest