14-Seven.com

14-Seven.com

De webshop waar de nieuwe klassiekers hun intrede maken. Wij bieden een mooie collectie hoogwaardige tassen en accessoires. Stuk voor stuk duurzame items met een moderne of klassieke twist.
reistassen petten riemen
De zekerheden van https://14-seven.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

14 Seven, the new classic store: jouw partner voor een actieve levensstijl
Bij 14 Seven new classic store begrijpen we dat een actieve levensstijl vraagt om betrouwbare en stijlvolle producten. Daarom bieden we een breed assortiment aan tassen en accessoires aan die je helpen om het meeste uit je avonturen te halen. Ontdek onze collectie en ervaar het verschil.


Bekijk Manifest