De Lekkerste Brownies

De Lekkerste Brownies

Bij De Lekkerste Brownies geloven we dat het leven te kort is om niet te genieten van de mooie dingen. Daarom hebben we De Lekkerste Brownies gecreëerd - een rijke, decadente brownie gemaakt van alleen de beste ingrediënten. Vanaf de eerste hap tot de laatste kruimel, je zult zien dat zelfs de meest kritische zoetekauw geniet van deze brownies.

Dus ga ervoor en geniet van onze chocolade sensatie. Verwen jezelf, je vrienden of je geliefden met de ultieme verwennerij - een doos van onze heerlijke brownies. We beloven dat het een ervaring zal zijn die je nooit zult vergeten.
chocolade brownies

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest