By Marah Boutique

By Marah Boutique

Handgemaakte (haar) accessoires voor dames en kinderen!
De zekerheden van https://bymarah.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wat begon als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle webshop voor baby-, kinder- en dames accessoires: by Marah. Als moeder weet ik hoe leuk het is, als je kinderen en schattig uit zien. Maar ik begrijp ook hoe belangrijk het is om kwalitatieve en veilige producten te hebben voor onze kinderen. Daarom gebruiken we alleen de beste, natuurlijke materialen en stoffen die aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen. Maar het gaat niet alleen om uitstraling, kwaliteit en veiligheid, ook duurzaamheid speelt een rol. Daarom proberen we zo zuinig mogelijk om te gaan met materialen en maken we van de kleinste reststukjes weer wat moois!


Bekijk Manifest