Dkbstyle
Stijlvolle designs dekbedovertrekken: Kies uit een breed scala aan stijlvolle designs die passen bij elke slaapkamerinrichting.
De zekerheden van https://www.dkbstyle.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Welkom bij DKBSTYLE! Mijn naam is Mylene en ik ben met veel enthousiasme gestart met deze webshop in juni 2023. Wat begon als een idee om iets leuks te doen naast mijn werk als verpleegkundige, groeide al snel uit tot een gepassioneerde onderneming. Het is mijn passie om mooie en kwalitatieve producten te verkopen, en ik ben er trots op dat ik dat kan doen via DKBSTYLE.
Het runnen van DKBSTYLE is voor mij een leuke afwisseling en een manier om mijn passies te combineren. Ik streef ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en een uitstekende service.
Groet, Mylene


Bekijk Manifest