Molecule Perfumes

Molecule Perfumes

Molecule Perfumes verkoopt geuren uit verschillende steden van de wereld. Internationale aroma's worden bijeen gevoegd, om jou de geurbeleving van je leven te bieden. Monaco, Parijs, Istanbul, Marrakesh, Ibiza en nog veel meer... Plaats je een bestelling voor 22:00? Morgen in huis!
parfums home accessories huisgeuren

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Molecule Perfumes staat altijd klaar voor haar klanten. JIJ bent de reden dat wij mogen bestaan, zonder jou waren wij geen merk. Daarom mag je achteraf betalen, 31 dagen retouren en worden we beoordeeld met ruim een 9+

Ook zakelijke klanten staan hoog in het vaandel. Onze verkooppartners vind je terug op de website, hun geloven in ons en in onze producten. Daarom onderscheidt Molecule zich, wij staan voor en achter onze mensen PLUS producten!


Bekijk Manifest