Vergrootglas.com

Vergrootglas.com

Vergrootglas.com biedt u een unieke collectie aan diverse vergrootglazen van de hoogste kwaliteit. Of u het vergrootglas nu nodig heeft om te lezen, te borduren of zelfs voor professionele doeleinden gaat gebruiken. Ons assortiment bestaat uit: Daylight, Eschenbach, SBR, Zoomax Zeiss en Luxo.
vergrootglas daglichtlamp bureaulamp
De zekerheden van https://vergrootglas.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Vergrootglas.com biedt u een unieke collectie aan diverse vergrootglazen en daglichtlampen van de hoogste kwaliteit.

Of u het productnu nodig heeft om te lezen, te borduren of zelfs voor professionele doeleinden gaat gebruiken, u zult het hier ongetwijfeld vinden.

Wij bieden diverse A-merken waaronder Eschenbach, Arsa en Zeiss,Daylight, Luxo, SBR en Waldmann.


Bekijk Manifest