Magnetenspeelgoed.nl

Magnetenspeelgoed.nl

Magnetenspeelgoed.nl is een onderdeel van Van der Garde Warenhuis. Van der Garde Warenhuis bestaat al meer dan 75 jaar en al meer dan 75 jaar verkopen we speelgoed. De afgelopen jaren is de focus steeds meer op duurzaam, gezond en educatief speelgoed gekomen. Kinderen zitten veel achter een beeldsch

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn erg enthousiast over magneet speelgoed. Met dit speelgoed kun je eindeloos spelen want het is 'open einde' speelgoed. Daarnaast is het speelgoed Non-toxic en ook nog eens heel erg sterk. Dus dit speelgoed gaat lang mee, is gezond, duurzaam en het bevordert de ontwikkeling van het kind.
Kinderen zitten tegenwoordig veel achter een scherm en daarom vind ik het mooi als ouders hun best doen om dingen te verzinnen waardoor het kind leuk kan spelen en het ook nog eens leerzaam is.

Doe jij mee met onze missie om elk kind met goed speelgoed te laten spelen?

Jaap
Bedrijfsleider Magnetenspeelgoed.nl


Bekijk Manifest