Laderkoopjes.nl

Laderkoopjes.nl

Originele kwaliteit accessoires voor jouw smartphone of tablet! Standaard met 1 jaar garantie en gratis levering door heel Nederland en België. Profiteer van scherpe prijzen en heb je snel een oplader nodig? Kies voor Same-Day delivery! Bekijk onze webshop direct via www.laderkoopjes.nl
iphone oplader ipad oplader earpods (oordopjes)
De zekerheden van https://www.laderkoopjes.nl/

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Service zien we in het dagelijkse leven als iets dat heel gewoon is maar écht goede service moet bijzonder zijn. Elke klant is uniek en heeft zijn of haar eigen wensen. Van groot belang vinden we dat je 100% tevreden bent over de complete reis van bestellen tot aflevering. In onze branche zijn we niet alleen en daarom hechten wij veel waarde om het verschil te maken. Een verschil in kwaliteit, prijs en service en we gaan voor een top ervaring. Dag in, dag uit.


Bekijk Manifest