WoodzZ
Bij WoodzZ geloven we dat mode en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Onze met liefde vervaardigde houten horloges zijn gemaakt van hoogwaardig hout dat afkomstig is van verantwoord beheerde bossen. Door te kiezen voor WoodzZ, maak je een bewuste keuze zonder de planeet te belasten.
De zekerheden van https://woodzz.shop/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij WoodzZ geloven we in de tijdloze schoonheid van de natuur. Onze reis begon met een eenvoudige vraag: "Hoe kunnen we de elegantie van de natuur integreren in het dagelijks leven?" Het antwoord was duidelijk - door het creëren van unieke, handgemaakte houten horloges die niet alleen de tijd vertellen, maar ook het verhaal van de bomen waaruit ze zijn gemaakt.


Bekijk Manifest