Nouk-san
Stationery met illustraties van eigen hand. Gespecialiseerd in kaarten en briefpapier. Verkoopt ook washi tape, stickers, stempels en andere creatieve materialen.
ansichtkaarten stickers briefpapier
De zekerheden van https://www.nouk-san.nl

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hi! Ik ben Anouk en ik onderneem sinds 2011. Omdat ik een grote voorliefde voor stationery heb en van tekenen houd, breng ik al jaren mijn eigen producten van papier op de markt. Ik hoop hiermee jouw dag net een stukje mooier te maken.


Bekijk Manifest