Alexandra Mooijaart - Edelsmid

Alexandra Mooijaart - Edelsmid

Unieke sieraden in zilver en goud bij Alexandra Mooijaart | Edelsmid in Almere

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben edelsmid en werk en woon in Almere Oosterwold.
Met een divers en inspirerend assortiment van ringen, armbanden, oorbellen en hangers, bied ik mijn klanten een unieke collectie van gepersonaliseerde ontwerpen. Mijn doel is om elke klant een speciaal en betekenisvol sieraad te bieden dat hun persoonlijkheid en stijl weerspiegelt.
Alle sieraden die ik ontwerp zijn uniek. Naast mijn eigen ontwerpen is het ook mogelijk om maatwerk aan te vragen, een sieraad speciaal voor jou ontworpen, met jou wensen en natuurlijk altijd uniek.


Bekijk Manifest