Klaversma Schoenen

Klaversma Schoenen

Wat je ook bij ons koopt, het is altijd goed voor je voeten! We willen het gebrek aan comfort en eventuele voetproblemen op voorhand voorkomen door hoge kwaliteitseisen te stellen aan onze collectie en de tijd te nemen voor advies. Zo kun je elke schoen kiezen en weet je zeker 'dat hij goed zit'.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2013

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn Klaversma Schoenen
Ons motto is: loop niet voorbij aan geluk! Want wat je ook bij Klaversma Schoenen koopt, het is altijd goed voor je voeten! We willen het gebrek aan comfort en eventuele voetproblemen op voorhand voorkomen door hoge kwaliteitseisen te stellen aan onze collectie. Zo kun jij elke schoen, slipper of laars bestellen en weet je zeker ‘dat hij goed zit’.

Klaversma Schoenen is erkend Birkenstock dealer. Onze collectie bestaat naast Birkenstock uit WODEN, WODEN Kids, Shoesme, FinnComfort, Durea, Maruti, HUB en veel meer! Bekijk de collectie online of kom langs in onze winkel in Mantgum


Bekijk Manifest