Kussenallure
Hier koopt u gemakkelijk en
snel uw binnen of buiten kussens op maat.
We verkopen: Lounge kussens, Tuinkussens,
Maatkussens, bootkussens, caravan kussens, lounge bedden en meer.
De zekerheden van https://www.kussenallure.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Kussen Allure is een Nederlands bedrijf dat zich al meer dan 10 jaar gespecialiseerd heeft in het leveren van maatwerk oplossingen in Kussens. Via de site Kussen Allure kunnen consumenten en bedrijven snel en eenvoudig kwalitatief hoogwaardige kussens op maat bestellen voor een scherpe prijs.

Een ander deel van de dienstverlening van Kussen Allure is het werkelijk op maat maken van kussens op basis van afwijkende vormen, wensen of specificaties. Denk aan bootkussens of speciale horeca banken op maat.

Kussen Allure komt dan ook graag bij u op locatie om complexere vraagstukken te bespreken, om uw ontwerpen te bekijken.


Bekijk Manifest