Way of Life - ZonnehemelFriesland.nl

Way of Life - ZonnehemelFriesland.nl

Zonnebanken & Sauna's GRATIS thuisbezorgd
in heel Nederland!

Meer dan 300 zonnebank en sauna producten in onze webshop!
Veelal altijd voorradig, dus de volgende dag al bezorgd!

Verhuur van zonnebanken in heel Friesland!
Zonnebanken, Sauna's, Hottubs
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Al sinds 1986 staan we met ons team klaar om onze klanten van de beste wellness producten te voorzien. Het persoonlijke contact en de goede service wordt door onze klanten zeer op prijs gesteld. En natuurlijk de internet-prijzen, zodat de klant altijd de beste koop heeft. Tot ziens!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.