CheapOutdoor
Welkom bij CheapOutdoor.nl De
webwinkel voor
voordelige outdoor accessoires.
De zekerheden van https://www.cheapoutdoor.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

CheapOutdoor is ontstaan na onze eigen backpack trips naar Schotland. Naast de kosten voor vervoer hadden we ook nog veel materiaal nodig. Wij wilden graag iedereen enthousiast maken om lekker naar buiten te gaan, te genieten van de natuur en te ontspannen, hier of in het buitenland. Wij wisten ook dat niet iedereen de financiën heeft voor een complete uitrusting. Vanuit die visie zijn wij ons bedrijf gestart: Het buitenleven voor elk budget mogelijk maken met kwalitatief goede spullen tegen een mooie prijs. Samen met onze 4 kinderen trekken wij er vaak op uit, de bossen of polders in en we nodigen jou uit om hetzelfde te doen!


Bekijk Manifest