www.ITALIEwijnen.nl

www.ITALIEwijnen.nl

Fijn. Wijn! Wij willen mensen laten genieten van goede Italiaanse wijnen. Tegen een eerlijke prijs doordat we zelf importeren en met een uitstekende service, gewoon om dat we dat zo belangrijk vinden!
Gespecialiseerd in o.a.:
- Barolo
- Amarone en Ripasso
- Brunello di Montalcino
- Primitivo di Manduria / Puglia wijnen
- Toscaanse wijnen met o.a. Bolgheri

Wij zijn trots op onze goede beoordeling en zullen er alles aan doen dit zo te houden.
De zekerheden van https://www.italiewijnen.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ruim 15 jaar geleden zijn wij begonnen met de import van de betere Italiaanse wijn. Al onze wijnen op de site gaan eerst door onze selectiemethode heen. Onze keuze; authentiek en met passie gemaakte producten!
Sinds 2 jaar zijn we actief uitgebreid met de webshop ITALIEwijnen.nl. Hier kan je eenvoudig een keuze maken uit onze brede selectie met handige filteropties. Al onze wijnen hebben wij op voorraad; dus snelle levering gegarandeerd.

Onze slogan; "Passie voor kwaliteit" slaat zodoende niet alleen op onze wijnen. Wij hechten veel waarde aan service. Wie bij ons besteld mag kieskeurig zijn. Genieten van webshopbezoek tot in het glas!


Bekijk Manifest