E-liquidwinkel
✅ Verkoop en advies van EU kwaliteit e-liquid voor elektrische sigaretten
✅ Beste e-liquid webshop
✅ 100% service | scherpe prijzen
De zekerheden van https://www.e-liquidwinkel.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Omdat ik zelf 100% overtuigd ben geraakt van deze alternatieve manier van roken en erg ontevreden was over het aanbod op de markt aan Europese e-liquid (2013) ben ik een webshop begonnen. Onze missie is om iedereen die nu nog rookt, en wellicht al meerdere stoppogingen heeft ondernomen, te helpen om van de sigaretten af te komen. Je voelt je gewoon direct beter zodra je bent overgestapt. En blij als het je lukt! Met onze hulp gaat dat vast lukken, we hebben een uitgebreid aanbod aan Europese kwaliteit e-liquid, géén rommel uit China, er zit voor iedereen wat tussen. Wedje maken? Mail me voor een persoonlijk advies : info@e-liquidwinkel.nl.


Bekijk Manifest