Credu.nl
Credu.nl levert creatief en educatief materiaal aan scholen, gastouders, kindercentra en particulieren. Leuk, leerzaam en al jaren een vertrouwd adres voor je educatieve aankopen!
De zekerheden van https://www.credu.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Altijd op zoek naar de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen voor iedereen die werkt en leeft met jonge kinderen. Wij zijn Annerieke en Ard Huizinga en samen eigenaar van Credu.nl. Tot 2007 waren we werkzaam als leerkracht op verschillende scholen en groepen. Met veel plezier werkten we in de klas en met nog meer plezier waren we na schooltijd bezig met het opzoeken van materialen waarmee we de kinderen konden stimuleren in hun ontwikkeling. Van dat laatste hebben we ons werk gemaakt. Eerst onder de naam Leskist.nl, De Onderwijsstudio en sinds 2014 via Credu.nl.


Bekijk Manifest